Jag har lång erfarenhet av projektledning inom såväl offentlig sektor som i kommersiella företag. Jag är har bland annat drivit en rad EU-projekt med olika former av finansiering och affärsutvecklings-projekt inom livsmedelsproduktion, detaljhandel och restaurangbranschen. Jag har under åren byggt upp ett mycket stort och starkt nätverk bland både företagare och i den offentliga sektorn och har god förankring inom politiken. Det gör att jag kan hantera flödet från projektidé och förberedelser till genomförande och implementering.
Exempel på uppdragsgivare: Region Östergötland, Länsstyrelsen, Mjölby Kommun, Norrköpings Kommun, Linköpings Kommun, Kinda Kommun, Östgötamat, Visit Sweden, Visit Östergötland.
"Louise är, förutom föreläsare också en professionell kock och matinspiratör. Hon är i grunden hushållslärare med erfarenheter från både restaurang- och livsmedelsbranschen och har hög kompetems inom dietetik och specialkoster. Dessutom har hon förmågan att förvandla näringslära till läcker gourmetmat."
GASTRONOMI OCH SENSORIK
Exempel på uppdragsgivare: SLU, Länsstyrelsen Jämtland, Campus Grythyttan, Skaraborgs Hushållningssällskap, Östgötamat, SPF, Ansvar & Omsorg Norrköping, Linköpings Universitet
FÖRELÄSNINGAR & INSPIRATION
BESÖKSNÄRING OCH TURISM
REGIONAL OCH LOKAL MAT
Exempel på uppdragsgivare: Länsstyrelsen Västerbotten, Smaka på Västmanland, Almedalsveckan, Svenska Kyrkan, Vallastaden, Hushållningssällskapet, Stolt Mat i Sörmland, Östra Vätterbranterna, Visit Sweden, Matlandetkonferensen Öland, Visit Östergötland, Beyond Skiing Foundation (Skid-VM Falun)